Forum logs in successfully after two log in attempts every time


#1

After the small update to the forum, I noticed that I need to attempt to log in twice before successfully logging in. I realize that this is probably an error to report to the makers of this forum template, Discourse. I will start by reporting it here.


(Schallmeister) #2

I have mine set to keep me logged in, so I’m not experiencing the issue.

Maybe @Jordan or @Kaelyn can provide some insight on this.


(Luis) #3

I also experienced this, looks like the update logged me out too.


(Metrø ßoomin) #4

It happened to me as well. Whatever at least we can still access the forum bruh :skull:


(Schallmeister) #5

What browsers are you guys using? And have you tried switching browsers or used a mobile device?

@Luis @Air @Half_Blind_Hero


#6

It happens to me with both Edge and Firefox.


(Luis) #7

It happened once on chrome but isn’t happening anymore.


#8

Happens to me after the update, my settings are credentials are not saved, using Firefox 64.0


(Schallmeister) #9

Is the problem continuing? @nonstopf @Half_Blind_Hero


(Schallmeister) #10

The guys over at Meta are saying it might have something to do with themes. What themes are you guys using?


#11

The problem is continuing. I’m using the default theme.


#12

I believe this has been fixed. I’ll update you after the next few logins.


#13

Logged in successfully in one try, twice now.

Not to be confused with it taking two tries, once.

Edit: Three times in a row.